Reply to topic  [ 1 post ] 
LisaM2 program upload error! clears to bootloader 
Author Message
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Jun 21, 2011 7:09 pm
Posts: 69
Post Re: LisaM2 program upload error! clears to bootloader
Did you try to force the bootloader by shorting the ADC2 pin to ground? (The layout of the pads is labeled here http://paparazzi.enac.fr/wiki/File:Lisa ... ektrum.png)

The easiest way is to use a pair of small tweezers and then plug in power. You should see the blink pattern then.

Also the Floss-JTAG is discontinued, (too expensive for what it delivered :) ) It got replaced by Black Magic Probe. They should be back in stock soon hopefully. I really hope you will be able to resurrect your lisa/m board without it.

You can also disconnect all the motor controllers and servos from your board and then plug in usb. (The reason why we recommend you power up your lisa/m first and then plug in USB is to prevent a situation where you are driving the servos from your USB connector what may in seldom but possible case fry your USB port on your computer)

Cheers Piotr


Wed Feb 06, 2013 10:29 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.